Cleeff – Ontbijt, lunch & borrel

Het gloedjenieuwe Cleeff is precies wat de Kleverparkbuurt nodig had. Ze zijn nog maar drie weken open (sinds eind januari) en het is nu al een groot succes, ondanks dat ze net buiten het centrum zitten. De sfeer is er aangenaam, de koffie smaakt goed én het is zeer kindvriendelijk.

Cleeff

Eigenaresse Merel was al enige tijd van plan een lunchzaak te openen. Bijna alles was geregeld om te starten in Amsterdam. Totdat… Merel ontdekte dat het pand van de apotheek vlakbij haar huis in de Kleverparkbuurt leeg kwam te staan. Een ideale lokatie voor haar, maar ook voor de bewoners van deze buurt. Niet veel later opende ze de zaak samen met haar compagnon Rik.

De Koffie

De koffie die geserveerd wordt is van White Label Coffee en komt uit Ethiopië en Brazilië. De koffiekaart zelf is niet al te uitgebreid, maar drink je graag espresso, americano, cappuccino of latte macchiato, dan zit je hier sowieso goed. En ook voor de theeliefhebbers is er volop keuze. Ook fijn: ze hebben coffee to go!

Ontbijt, lunch en borrel

Cleeff opent al vroeg (doordeweeks om 08:30 en in het weekend om 10:00), dus ook voor ontbijt kun je hier terecht. Hierbij heb je keuze uit croissants, toast, wentelteefjes of yoghurt met granola en fruit. Die laatste twee probeerden wij en dat smaakte erg goed!

Ook de lunchkaart en de borrelkaart is uitgebreid en verantwoord. Denk bijvoorbeeld aan brood met hummus, eiersalade, makreelsalade. En voor de zoetekauwen is er natuurlijk ook nog huisgemaakte taart.

Kindvriendelijkheid

Voor kinderen is er niet alleen op de kaart keuze zat, ook zullen ze zich hier absoluut niet vervelen. Er is namelijk een speciale speelhoek ingericht.

Adres

Cleeff
Kleverparkweg 13

Openingstijden:

Maandag: 08:30 – 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08:30 – 18:00
Donderdag: 08:30 – 18:00
Vrijdag: 08:30 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe koffie hotspots in Haarlem?

Volg Coffee Mug dan ook op social media om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste koffie hotspots in Haarlem.
Facebook: Coffee Mug Haarlem
Instagram: @coffeemughaarlem